dinsdag 5 augustus 2008

Zomervakantie



Lekker !!! Het is ZOMERVAKANTIE!!!
Ik ben heel heel heel erg blij dat het nu eindelijk zomervakantie is.! Ik bleef 2 weken bij mama,
Daarna gingen we 3 weken naar papa en daarna weer 1 week naar mama. ( want papa en mama zijn gescheiden ) :( Niet leuk duss.. We gingen (bijna) elk jaar naar Frankrijk met mama 2 weken en dan met pappa. Maar dit jaar is dat niet gelukt,
want het was duurder geworden en omdat we met zijn negene wouden gaan (beetje veel dus) haha. We vonden het wel heel erg jammer. want mijn (Franse) oma zie ik dan altijd en ik word natuurlijk weer heel heel erg bruin ( Daar ben ik blij om ).. Maar het ging wel we gingen met mama 1 week naar groningen (de provincie ) Ter Wupping heette het het was een hele grote boerderij met zwembad, bubbelbad, Sauna, ping pong tafel, voetbaltafel, een grote schuur met 2 schommels en een zandbakje, En wat je maar WENSEN kan.. Dat was erg gezellig! ( vond ik ) en ik denk de andere ook. Het leukste wat ik nog vond was: 1. Mijn EIGEN kamer!!!!! 2. Het zwembad en 3. de tuin die was ENORM GROOOOOOTTT... EGT WAAR. het was gewoon helemaal gezellig! Toen we thuis waren ging ik lekker naar papa toe! Dat was (is) Ook heeel leuk want we gaan dan naar de vriendin van papa slapen en doen spelletjes, in de stad lopen en noem maar op alleen maar lol!! We gaan (hopelijk) nog een keer naar Zeeland, een dagje naar het STRAND!! Ook gezellig.! We gaan ook filmpjes kijken ( dat deden we in Groningen ook) En Natuurlijk lekker LAAT NAAR BED TOE GAAN HAHAHA:)
HET ENIGE WAT IK WIL ZEGGEN IS: HET WORD LEUK EN DAT IS HET OOK!! EN OOK DAT IK VAN PAPA EN MAMA ALLEBEI HOU!!!!!! LOVE JULLIE!!!!!

1 opmerking:

Anoniem zei

Rustig genieten van de zon in het groen, weg van massa’s toeristen? Dat kan met ‘Eliza was here’.

Die onlinereisorganisatie is gespecialiseerd in betaalbare, kleinschalige accomodaties: authentieke landhuizen, boerderijen en finca’s.

„Waar iedereen rechts afslaat, gaat Eliza linksaf” is al enkele jaren een succesrijk motto in Nederland. ‘Eliza was here’ heeft nu ook een Belgische reissite en een kantoor in Antwerpen.

Bestemmingen: Algarve, AndalusiĆ«, Korfoe, Gran Canaria, Kefalonia, Kreta, Lefkas, Lesbos, Mallorca, Peloponnesus, Rhodos, SardiniĆ« en Zakynthos. ‘Eliza was here’ regelt
voor u de vlucht, het verblijf en een huurwagen.

De organisatie is vernoemd naar de fictieve vakantieganger Eliza die alle accommodaties al bezocht heeft. Zij meldt persoonlijke ervaringen op de website. Ook de reacties van vakantiegangers vindt u er ongecensureerd.

Informatie
http://www.elizawashere.be